BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Ersun Yanal stoper arayışında

Pazar günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Fenerbahçe’de Sadık Çiftpınar sakat, Serdar Aziz cezalı olunca Ersun Yanal yeni arayışlara girdi.

Abone ol

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı yenerek zirve yarışını devam ettiren Fenerbahçe'de Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat Sadık ve cezalı Serdar'ın yokluğunda savunmanın göbeğindeki sıkıntıya odaklandı. Tecrübeli teknik adam, bu bölgede hangi ikiliye görev verebileceği konusunda bazı denemeler yapıyor.

Jailson'un yanında Zanka veya Gustavo olacak
Yanal'ın antrenmanlarda stoperde Gustavo'yu denediği ancak bu konuda kesin karar vermediği belirtiliyor. Yanal, Zanka'yı da seçenekler arasında tutuyor. Ç.Rize deplasmanında Jailson'un yanında Zanka veya Gustavo olacak.

Garry Rodrigues'in cezası bitti
Ersun Yanal'ın orta alandan iki oyuncuyu kaydırmanın hava üstünlüğü konusunda sıkıntı yaratabileceğini düşündüğünden Zanka-Jailson ikilisine daha yakın. Şayet Gustavo stoper oynarsa orta alandaki yapı değişecek. Orta alanda Gustavo'nun bölgesinde Emre oynayacak. Garry Rodrigues'in cezası bittiği için Tolga Ciğerci de orta alan için adaylar arasında yer alıyor. 

Fazla değişiklik beklenmiyor
Takımda bunun dışında bir değişiklik beklenmiyor. Kalede yine Altay olacak. Sağ bek Isla, sol bek Dirar olacak. Ozan, Deniz, Kruse ve Vedat 11'deki görevlerine devam edecekler.