BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerbahçede bileti kesilenler

Fenerbahçe lige havlu attı, şimdi hesaplaşma zamanı. Başkan Aziz Yıldırım Sivas maçını bekliyor.

Abone ol

Fenerbahçe'de fırtına öncesi sessizlik. Başkan Aziz Yıldırım radikal kararlar alacak. Takımdan çok sayıda futbolcu gönderilecek.

Yıldırım'ın yakın arkadaşı ve kulübü çok yakından tanıyan Akşam Yazarı Alaattin Metin'e göre . Metin, Fenerbahçe'yi ele aldığı yazısında kapıdaki operasyonun ipuçlarını verdi.

(...)Beş-altı futbolcu dışında gelecek sene bu yerli ve yabancı futbolcularla takımın yürümeyeceği. Aragones'in hoca olarak görevini yapamaması. Aşının tutmaması. Neler mi olacak!

Önce yarın oynanacak Sivas maçı bekleniyor. Arkasından cumartesi günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu toplantısında Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşması. O gün Yıldırım, aday olup olmayacağını açıklayacak. Büyük bir ihtimalle 'adayım' diyecek ama cumartesi günü yapacağı konuşmada üyelere çok şey anlatacak.

Anahtar da Fenerbahçe dergisinde geçen sayıda yazdığı 'Hatalarımızı biliyoruz, sezon sonunda gereken yapılacak' sözü... Birinci hedef, Galatasaray maçında kavgayı çıkaran Lugano. Yaptığı çirkin hareketle yalnız kendisini değil, Semih'i de Volkan'ı da yaktı. Fenerbahçe'yi adeta içten yıkan Lugano'nun gönderilmesi tartışılacak.

Ağırlık, gidebilir. Edu ameliyat oldu. Altı ay oynayamayacak. Yani kasım ayına kadar yok. Ondan sonra da takımla çalışmalara başlaması, form tutması demek, gelecek sene ligin ilk yarısında yok. Her an yollar ayrılabilir.
Fenerbahçe camiasında istenmeyen adam olan Aragones'in durumu masaya yatırılacak. Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen karşılıklı olarak yollar ayrılabilir. Takımdan gitmek isteyen, 'Bana teklif var' diyen futbolcuya dur denmeyecek.