BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Pamukoğlu AK Partiyi indirecek

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, AK Parti'yi yerinden edecek. Bu konuda iddialı hedef ise yüzde 10'un çok üstünde!

Abone ol

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Balıkesir'de il binasının açılışını yaparken, iddialı mesajlar verdi. İlk seçimde TBMM'ye gireceklerini söyleyen Pamukoğlu, “Ama bize yüzde 10 yetmez. Daha çok kadını, erkeği Meclis'e göndereceğiz” dedi.

HEPAR'ın Balıkesir İl Başkanlığı’nın açılışına katılan Genel Başkan Osman Pamukoğlu, halk oyunları ekibi ile karşılandı. Partiye katılanlara rozet takan Pamukoğlu, halkın istek ve arzusuyla kurulan bir parti olduklarını söyledi. Halkın mevcut partilerden sıtkı sıyrıldıdığını ileri süren Pamukoğlu, genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Biz ilk seçimde meclisteki yerimizi alacağız. Ama bize yüzde 10 yetmez. Daha çok kadını, erkeği meclise göndereceğiz. Bir yıl sonra bu iktidar seçime mecbur kalır” dedi.

Pamukoğlu, Erkenekon operasyonlarıyla ilgili olarak da “Artık bu iş toplumun refleksinin kırılmasına dayandı. Gözaltına alınan rektörlerin, öğretim üyelerinin, akademisyenlerin, sivil toplum kuruluşlarının başındaki insanların hallerine bakın. Kiminin tansiyonu, kiminin şekeri, kiminin kalp rahatsızlığı var. Terör örgütü darbe yapacakmış. Bu insanlar dünyadaki ihtilal ve darbeler tarihini hiç okumamış mı?” diye konuştu.