BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe savaşmaya hazır

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, antrenmanın başında yaptığı konuşmada takımına, "Her şartta savaşmaya hazırız" dedi.

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, Kasımpaşa ile yapılacak maçın saati olan 15.00'te başlayan antrenman 1 saat 40 dakika sürdü. Teknik direktör Christoph Daum, antrenmanda futbolcularını taktik ve hücum organizasyonları üzerinde çalıştırırken, futbolcuların hırslı oldukları görüldü.

Alman çalıştırıcı, antrenmanın başında as kadroyu savunmada Mehmet Topuz, Lugano, Bekir, Andre Santos, orta alanda Deivid, Cristian, Emre, Özer, ileri uçta da Alex ve Güiza'dan oluşturdu. Çalışmanın son bölümünde, Cristian takımdan ayrılıp tesislere giderken, Daum, as takımda Deniz'e yer verdi.

Gökhan Gönül'ün yokluğunda savunmanın sağında Mehmet Topuz görev yaparken, Daum cezalı Bilica'nın yerine de Bekir'i oynattı.

Futbolcuları Kasımpaşa maçına motive etmeye çalışan Alman çalıştırıcının futbolcularına yönelik, "Her şartta savaşmaya hazırız. Pazar günü çok önemli bir 90 dakika bizi bekliyor. Bu maça da hazır olmalıyız. Hep birlikte çok güzel bir futbol atmosferi meydana getirdik. Bu güzellikleri sürdürmek elimizde. Hep birlikte hedeflerimize koşmaya devam edelim" şeklinde ifadeler kullandığı bildirildi.

GÖKHAN GÖNÜL VE SELÇUK KATILMADI

Omzundaki sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Gökhan Gönül'ün yanı sıra adalesinde ağrı olan Selçuk ve rehabilitasyon çalışmaları süren Uğur antrenmana katılmadı.

Selçuk'un sol ön alt ve üst kas gruplarında ağrı olduğu için tesislerde tedavi olduğu bildirildi. Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yine 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek.