BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresun gençlerine güveniyor

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, gençlerin Giresun'a ivme kazandıracağını söyledi.

Abone ol

Giresun Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Kongresine katılan Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, burada yaptığı konuşmada, gençlerden oluşan sivil toplum kuruluşlarının Giresun'a ivme kazandıracağına inandığını söyledi.

Cinel, gençlerin yapılacak hizmetlere önemli katkılarının bulunacağını ifade ederek, ''Gençlerin ve kadınların olduğu yerde bereket ve yenilik vardır. Gençlerden oluşan sivil toplum kuruluşlarının Giresun'a ivme kazandıracağına inanıyorum. Bizler zaman zaman tek pencereden bakıyor olabiliriz. Siz, idealist gençlerimiz yapacağı çalışmalarla bu kente daha farklı hizmetler için yön verebilirsiniz'' dedi.

Konuşmanın ardından divan başkanlığını Kent Konseyi Genel Sekreteri
Hakan Adanır'ın yaptığı Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu seçimlerine tek listeyle gidildi. Genel kurulda bir yıl boyunca görev yapacak olan Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu yapılan seçim sonrasında belirlendi.

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen kongreye, AKP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Yazar, CHP Gençlik Kolları Başkanı Hakan Türker, MHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu adına İbrahim Yazıcı, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, üniversite, liseler, kamu kurumları ve mahallelerin genç temsilcileri katıldılar.