BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.433,66
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe maçı...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Aybaba, Fener...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Aybaba, Fenerbahçe maçının dramtik bir şekilde son bulduğunu söyledi.
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe maçının en kötü yanının dramatik bir şekilde son bulması olduğunu belirterek, “Zor maçlar oynuyoruz. Fenerbahçe maçının en kötü tarafı dramatik bir şekilde bitmesiydi. Oyuncularımız üzerinde bir baskı oluşturdu. Bunu atlatmak için motivasyon çalışması yapıyoruz. Sivasspor iyi bir takım, oyuncuları eksik. Bizim de eksik. Bayağı eksik oyuncumuz var. Yukarıya doğru bir hamle yapmıştık şimdi bir duraklama dönemine geçtik. Aşağıdaki takımlar bize doğru yaklaşıyor. Şimdi oyuncularıma bakıyorum daha öne çıkma isteği var. Sahaya yansıtırsak biz her takımı yenebilecek haldeyiz. İyi oynadığımız maçları puanlarla süsleyemedik. Bundan sonra kalan 5 maçta ne kadar puan toplayabilirsek o kadar puan toplamak istiyoruz. Maç günü Sivas’ta kar yağışı bekleniyor. Oyuncular oradaki koşullara alışacaklar. Sivasspor futbolcuları için avantaj tabi ki oradaki iklime alışmak antrenman yapmak. Biz de etkileneceğimizi düşünmüyorum" dedi.

“MEVCUT OYUNCULARLA SİVASSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ”
Eksik oyuncularının çok fazla olduğunu dile getiren tecrübeli Teknik Direktör Samet Aybaba, sakat oyuncular hakkında bilgi verdi. Aybaba, “Mehmet Sedef yükseliş periyodundaki en iyi oyuncumuzdu. İbrahim Dağaşan psikolojik olarak sıkıntı yaşıyor, Mehmet Sedef’ten dolayı. Milan Baros’un cezası var. Koray’ın kolunda sakatlık var. Bir hamle yapmak istediğimizde eksiklikler olduğu için oyunda değişiklik yapamıyoruz. Onur Tuncer ve Pedro’nun sakatlığı var. Elimizdeki mevcut kadroyla maçı kazanacağız" şeklinde konuştu

“HAKAN ARIKAN İLE GÖRÜŞECEĞİZ”
Hakan Arıkan’ın transferi hakkında da açıklama yapan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, başkanın bütün oyuncularla bir görüşme yapacağını vurgulayarak, “Hakan’la görüşecek başkanımız. Mukavelesi devam eden tüm oyuncularımızla görüşeceğiz sırasıyla. Diarra’yla başladı, Hakan ile devam edecek. 8 oyuncumuz var. Başkanımız görüşecek oyuncularla. Tekrar anlaşma zemini arayacak. Bu hafta Hakanla görüşme yapılacak. Sözleşmesi biten tüm oyuncularla başkanımız görüşecek" diye konuştu.

“BAROS FORMUNU YAKALAYAMADI”
Milan Baros’un futboldan uzak kaldığı için performansının düşük olduğunu belirten Samet Aybaba, “Baros performansını yakalayamadı. Futboldan çok uzak kalmıştı. Uzun süre oynayamadı. Bu tür oyuncuların yeniden performansını yakalaması zor bir süreç. Biz bu dönem değil de ikinci dönem performansını geliştirmesinin planını yapacağız” ifadelerini kullandı.

“DEVRE ARASI 3-4 TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Devre arasında takıma 3-4 oyuncu takviyesi yapmayı düşündüklerini dile getiren Aybaba, bu oyunculardan iki tanesinin genç olacağını söyledi. Aybaba, “Bizde diğer takımlar gibi planlı bir şekilde transfer dönemine bakıyoruz. Devre arası 2 genç oyuncu almak istiyoruz. Bu konuda sıkıntılarımız var. 3-4 tane de tecrübeli oyuncu transfer etmek istiyoruz” dedi.

“OĞUZHAN ÖZYAKUP BENİ ARADI”
Bir gazetecinin Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un, Hollanda’nın en yüksek tirajlı haftalık futbol dergisi olan Voetbal International muhabiri Thijs Sleger ile yaptığı röportajda, "Geçen sene Samet Aybaba ile taktiksel olarak bir şey yapamıyorduk. Bilic ile futbol oynuyoruz" şeklinde bir demecinin olduğunu sorması üzerine Aybaba, Oğuzhan ile konuştuğunu belirtti. Aybaba, "Oğuzhan beni aradı. Böyle bir şey söylemediğini bana söyledi. Oyuncu böyle söyleyince söyleyecek fazla da bir şey kalmıyor" şeklinde konuştu.
(İHA)