BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Vali Coş’un attığı çiçekleri kapmak için yarıştılar

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, aşure günü etkinliğine katıldığı imam hatip lisesinde alkışlarla karşılandı. Coş’un gördüğü ilgi karşısında h...

Abone ol

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, aşure günü etkinliğine katıldığı imam hatip lisesinde alkışlarla karşılandı. Coş’un gördüğü ilgi karşısında havaya attığı çiçekleri yakalamak isteyen kız öğrenciler, birbirleriyle yarıştı.
Vali Coş, imam hatip liselerinin 63. kuruluş yıldönümü çerçevesinde, Tepebağ Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.
Okula girer girmez kız öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan ve demet halinde çiçek hediye edilen Coş, demetteki çiçekleri tek tek ayırarak, öğrencilere attı. Valinin attığı çiçekleri yakalamak isteyen öğrenciler adeta birbiriyle yarıştı.
Coş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, “Sizler, sizlerin temsil ettiği kitle, milli birlik ve beraberliğimizin ve geleceğimizin teminatısınız” dedi. İmam hatip liselerine, toplumun sadece maddi değerlerine değil, manevi değerlerine de sahip çıkılması konusunda büyük görevler düştüğünü belirten Coş, “İmam hatip gençliği dün olduğu gibi bugün de ülkemizi daha güzel yarınlara taşıma hususunda inşallah motor görevini üstlenecek, bu önemli milli görevde en ileride, en önde bayraktar olarak yerini alacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından etkinlik çerçevesinde yapılan aşureler, protokol üyelerine dağıtıldı. Etkinliğe Vali Coş’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve İl Müftüsü Arif Gökce de katıldı.
(İHA)