BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37
HABER /  GÜNCEL

(GS-Real Madrid maci) Galatasaray muhtemel ilk 11'i

Real Madrid Galatasaray muhtemel ilk 11'i belli oldu.Real Madrid Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayımlanacak?

Abone ol

Galatasaray'ın bu geceki rakibi Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi, ancak Mancini’nin öğrencileri henüz son sözünü söylemedi. Fakat Galatasaray, Aslan gibi oynayıp kötü anıları unutturmakta ve en önemlisi kader maçına çıkacağı Juve’ye selam çakmakta kararlı...

"Cim Bom", gruptaki ilk maçta farklı mağlup olduğu rakibini deplasmanda yenerek, gruptan çıkma adına avantajını sürdürmek istiyor.

B Grubu'ndaki ilk maçında sahasında Real Madrid'e 6-1 yenilen ve ardından deplasmanda İtalyan takımı Juventus ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, üçüncü maçında İstanbul'da konuk ettiği Kopenhag'ı 3-1'lik skorla geçti. Sarı-kırmızılı takım, Danimarka ekibiyle deplasmanda yaptığı karşılaşmayı ise 1-0 kaybetti.

Grubun diğer maçında ise Juventus ile Kopenhag Torino'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, ayak parmağındaki kırık nedeniyle İspanya'ya götürülmedi. Sakatlıkları geçen Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın yer aldığı kadroda Muslera'nın yanı sıra Aydın Yılmaz, Engin Baytar ile Yekta Kurtuluş bulunmadı.

İspanyollar’da da Ronaldo ve ilk 11’den 5 yılldız yok.

Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak Real Madrid-Galatasaray karşılaşmasını İskoç hakem William Collum yönetecek.

REAL MADRID - GALATASARAY
STAT: Santiago Bernabeu
HAKEM: William Collum (İskoçya)
SAAT: 21.45

İşte Muhtemel ilk 11'ler

REAL MADRID : Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa, Di Maria, Alonso, Illarramendi, Benzema, Bale, Isco
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti

GALATASARAY : Eray, Eboue, Chedjou, Gökhan, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Burak, Sneijder, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini