BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Fenerbahçe kancayı attı

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde Martins için nabız yokluyor.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi için kadroyu güçlendirmek isteyen F.Bahçe Martins için nabız yokluyor. İki sezon önce Newcastle'a imza atan yıldız oyuncu gerekirse kiralanacak. Fazla şans bulamadığı için mutsuz olan Nijeryalı golcü, bu sezon 9 maçta 5 gol attı

İNTER'DE YILDIZI PARLADI

Şampiyonlar Ligi'nde oynatabileceği golcü arayan F.Bahçe, Newcastle'ın kapısını çaldı. Kezman'ın formsuzluğu ve ameliyat olmasıyla çıkış arayan sarı-lacivertli ekip, Obafemi Martins için nabız yokluyor. İnter'den iki sezon önce 15 milyon euro'ya Newcastle'a transfer olan Nijeryalı golcü gerekirse kiralanacak. Bu sezon 9 maçta 5 gol atan Martins'in 2011'e kadar sözleşmesi var.

YEDEK KALMAK KADERİ!

Newcastle'da 45 maçta 15 gol atan 23 yaşındaki yıldız, banko oynadığı Nijerya Milli Takımı'nda ise 18 maçta 13 gol kaydetti. Newcastle'da Sam Allardyce'ın fazla şans vermediği için mutsuz olan Martins, F.Bahçe'yi yeni açılımlar için umut olarak görüyor. Sürati ve sert şutlarıyla tanınan Martins, ara transferde alınabilirse Şampiyonlar Ligi'nde sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

  (kaynak: Fotomaç)