BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe bu akşam çifte sınav verecek!

Fenerbahçe Arsenal maçı ile futbolcular ve taraftar ter dökerken Fenerbahçe'nin Cas kararı için de yöneticiler ter dökecek!

Abone ol

Arsenal’i bu akşam Devler Ligi play off turu ilk maçında ağırlayacak olan F.Bahçe, Londra’daki rövanş için avantajlı skor peşinde koşacak. Sarı lacivertiler İngiliz ekipleri ile tarihi boyunca yaptığı 7 iç saha maçında 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve bir de beraberlik almıştı. Fenerbahçeli futbolcular bu akşam bu eşitliği kendi lehlerine bozmak için sahaya çıkacaklar.

Başkan Yıldırım ve yöneticiler de CAS duruşmasında ter dökecek.

Fenerbahçe bugün hem sahada hem de masada tarihi bir sınav verecek... Şampiyonlar ligi play off turu ilk maçında Kadıköy’de İngiliz devi Arsenal’i ağırlayacak olan sarı lacivertliler, Londra’da 27 Ağustos’ta oynanacak rövanş için avantajlı bir skor peşinde koşarken, CAS’taki duruşma da bugün yapılacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Yobo, Kadlec, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Kuyt, Sow, Emenike

ARSENAL: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud

Sarı lacivertliler'in, Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmesi için sadece Arsenal’i elemesi yetmiyor. CAS duruşmasında da Fenerbahçe’nin zaferle çıkması şart. Özellikle Lozan’daki sınavın kaybedilmesi, Avrupa’ya veda anlamına geliyor.