BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  DÜNYA

Tarım deposunda yangın

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Çavuşköy’de, Mehmet Yıldız’a ait tarım deposunda çıkan yangında yaklaşık 300 bin liralık maddi hasar meyd...

Abone ol

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Çavuşköy’de, Mehmet Yıldız’a ait tarım deposunda çıkan yangında yaklaşık 300 bin liralık maddi hasar meydana gelirken, yangın anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Malkara’ya bağlı Çavuşköy’de Mehmet Yıldız’ın (40) evinin yanında depo olarak kullandığı, içerisinde balya, traktör ve tarım ekipmanlarının bulunduğu binada iddiaya göre traktördeki elektrik kablolarının birbirine değmesi sonucu yangın çıktı. Yangının çıktığını gören depo sahibi ve ailesi hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince 6 saat süren söndürme çalışmaları sonrasında yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yangında depo içerisinde bulunan bin 100 adet saman balyası, bin 300 adet ot balyası, 1 adet traktör,1 adet buğday ekme makinesi, 1 adet ayçiçeği ekme makinesi, 1 adet ilaç makinesi, 1 adet yem kırma makinesi, yaklaşık olarak 30 ton buğday yanarken, depo ve içerisindeki 300 bin lira değerindeki malzemeler kullanılmaz hale geldi. Yangın anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)