BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,94
HABER /  DÜNYA

Hastaneden yangın açıklaması

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangınla ilgili açıklama yapıldı. <br/>İstanbul An...

Abone ol

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çıkan yangınla ilgili açıklama yapıldı.
İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, “Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin B Blok çatısının bir kısmında bugün 10.30 civarında, henüz sebebi tespit edilemeyen bir yangın meydana gelmiştir. Hastane ve itfaiye teşkilatı yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Hastanenin B Blok binası sağlık hizmetinin yoğun olarak verilmediği bir blok olup burada az sayıda hasta bulunmaktadır. Tedbir amaçlı olarak 6 çocuk hasta, birliğimiz bünyesindeki Yakacık Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne, 30 Tüberküloz hastası da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne transfer edilmiştir. Hasta tahliyesinde herhangi bir sorun yaşanmamış olup, yangın esnasında herhangi bir yaralanma, ya da can kaybı olmamıştır” denildi.
(İHA)