BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe: 2 - Kayseri Erciyesspor: 1 (Maç özeti ve golleri)

Kayseri Erciyesspor'u ağırlayan Fenerbahçe, sayısız gol fırsatından yararlanamadığı maçı 2-1 kazandı.

Abone ol

Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş'ın puanlar bıraktığı haftada evinde Erciyesspor engelini zorlansa da Kuyt ve Emenike ile aştı.. Hababam Sınıfı'nın stadyumda olduğu maçta, Fenerbahçe çalışkan bir öğrenci gibi sınavı geçti, 1 maç eksiğine rağmen puan farkını en yakın rakibiyle 5'e çıkarttı.. 

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, 33. dakikada gol perdesini açarken ilk yarı sarı lacivertli ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya etkili başlayan Fenerbahçe, farkı arttırma şanslarını değerlendiremedi. 

Konuk ekip Kayseri Erciyesspor'da golcü oyuncu Edinho, 64. dakikada penaltıdan Fenerbahçe karşısında skoru 1-1'e getirirken bir dakika sonra Emmanuel Emenike durumu tekrar 2-1'e getirerek Fenerbahçeli taraftarlara rahat bir nefes aldırdı. 

Emenike ile tekrar üstünlüğü yakalayan Fenerbahçe'de rakibi karşısında farkı arttırmak için sayısız gol fırsatı yakaladı ancak Kayseri Erciyesspor kalecisi Gökhan'ı geçmekte başarılı olamadı. Moussa Sow da kaçırdığı gollerden sonra gözyaşlarına hakim olamadı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe puanını 54 yaparken Kayseri Erciyesspor 25 puanda kaldı. Sarı lacivertliler gelecek hafta deplasmanda Gaziantepspor'a konuk olurken Kayseri Erciyesspor ise evinde Sivasspor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe: 2 - Kayseri Erciyesspor: 1

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Çağatay Şahan, Muhittin Gürses, Ali Saygın Ögel

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper Potuk, Sow, Emenike

Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Diakhate, Mangane, Emre Öztürk, Mandjeck, Cem Can, Murat Yıldırım, Traore, Yasin Öztekin, Edinho

Goller: Dk. 33 Kuyt, Dk. 63 Edinho (pen), Dk. 64 Emenike