BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,73
ALTIN 2.395,87
HABER /  SPOR

Fener yağmur altında çalıştı

Fenerbahçe futbol takımı, akşam saatlerinde sağanak yağmur altında bir saatlik bir çalışma yaptı.

Abone ol

Avusturya'nın Kitzbühel kasabasında yeni sezona hazırlık çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe futbol takımı, akşam saatlerinde sağanak yağmur altında bir saatlik bir çalışma yaptı.

Teknik direktör Luis Aragones sağanak yağmura rağmen antrenmanı iptal etmedi.Top sürerek ısınmaya başlayan futbolcular daha sonra iki ayrı grup halinde dar alanda kısa paslaşma ile sürdürdükleri antrenmanı yarı sahada tek kale maçla noktaladılar.

Akşam antrenmanına, sakatlığı devam eden Deivid de Souza, Tümer Metin ve Vederson dışındaki tüm futbolcular katıldılar.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İspanyol Daniel Guiza da takımla birlikte ilk ciddi çalışmasını yaptı. Fenerbahçe idari menajeri Volkan Ballı, Guiza'nın uyum sorunu yaşamadığını belirterek, 19 Temmuz Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nden Ceska Budejovice ile oynanacak hazırlık maçında Guiza'nın da forma giyebileceğini söyledi.

Teknik direktör Luis Aragones'in talimatıyla bugünkü sabah ve akşam antrenmanları basına kapalı olarak yapıldı. Antrenmandan görüntü alınmasına izin vermeyen İspanyol hoca, gazetecilerin antrenmanı tel örgülerin arkasından izlemelerine itiraz etmedi.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarını 20 Temmuz Pazar gününe kadar Kitzbühel kasabasında sürdürmesi planlanan Fenerbahçe, kamp çerçevesindeki son hazırlık maçını 19 Temmuz Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nden Ceska Budejovcice takımıyla Kufstein kasabasında oynayacak.

Fenerbahçe kafilesinin 20 Temmuz Pazar günü akşamı Almanya'nın Münih kentinden uçakla Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.