BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.383,64
HABER /  GÜNCEL

Evli muhtarın aşk cinayeti

Afyonkarahisar'da muhtarlık yapan M.Ö, birlikte olduğu iddia edilen kadını cadde ortasında öldürdü.

Abone ol Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Kızık beldesindeki bir mahallede muhtarlık yapan M.Ö, birlikte olduğu iddia edilen kadını Antalya'nın Manavgat ilçesinde cadde ortasında vurarak öldürdü.

Ankara'da bir gece kulübünde tanıştığı Gökçek Y. (34) ile bir arkadaşının evinde kalmak üzere iki gün önce Manavgat'a geldiği iddia edilen muhtar M.Ö. (44), kadın arkadaşıyla Antalya Caddesi üzerindeki Kültürevi önünde tartıştı.

Cadde ortasında yaşanan tartışma sırasında beylik tabancasını çıkaran ve Gökçek Y'ye insanların içinde 4 el ateş eden M.Ö'nün, daha sonra tabancasını başına dayayarak intihara teşebbüs ettiği, ancak vatandaşlar tarafından engellendiği bildirildi.

Olayda ağır yaralanan Gökçek Y, 112 acil sağlık ekibince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Bir çok vatandaşın gözleri önünde meydana olayın ardından gözaltına alınan M.Ö'nün alkollü olduğu belirtilirken, muhtar ile ölen Gökçek Y'nin gün boyunca Manavgat'ta turistik gezi yaptıkları belirlendi.

Olay öncesinde, yaşamını yitiren Gökçek Y'nin Manavgat'tan ayrılarak çalıştığı Ankara'ya dönmek istemesi nedeniyle M.Ö. ile tartıştığı iddia edildi.

Evli olduğu belirtilen M.Ö'nün sorguya alındığı, genç kadının cesedinin de otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildiği bildirildi.