BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fehmi Koru yalaka gazeteci 

Fatih Altaylı yine çirkin üslupla saldırdı... "Fehmi Koru kimdir" deyip başladı, demediğini bırakmadı.

Abone ol Fatih Altaylı bildik "çirkin" üslubunu yine konuşturdu. ’Olaylar ve Gerçekler’ programında hedefe bir meslektaşını; Fehmi Koru'yu oturttu. Canlı yayından Koru'yu "yalaka" ilan etti.

Fatih Altaylı konuya, bir süredir Ankara’da Doğan Grubu’na operasyon yapılacağı ile ilgili konuşmalar olduğunu anlatarak girdi. Bu noktada söz Fehmi Koru’nun ’Taha Kıvanç’ ismiyle bu yönde yazdığı bir yazıya geldi. 

Altaylı o noktada açtı ağzını ve bakın o ağızdan neler aktı;
"Bir yandan da müstehak be kardeşim. Fehmi Koru deyince tepem attı. Neden? Fehmi Koru’yu alıp parıl parıl parlatan, sayfa sayfa röportajlar yaptıran, Fehmi Koru’yu yere göğe koymayan, ’Fehmiciğim, Fehmiciğim ne entelsin, ne dantelsin’ yazılar yazdıran... Allah aşkına Fehmi Koru kim, bana birisi anlatsın. Harvard mezunu diyor. Harvard’da kaç sene okumuş. Harvard’da ne okumuş, bana bir anlatsın Fehmi Koru."

KORU'YA ÇİRKİN YAKIŞTIRMA

Fatih Altaylı, Fehmi Koru’nun Doğan Grubu’nun medya dışı işlerinden sıkıntı doğabileceği yönündeki yazısına değinerek, Koru için ağır bir ifadede bulundu.

"Bir iktidar ve o iktidarın sözcüsü konumundaki bir gazeteci. O iktidarın yalakası konumundaki bir gazeteci; sözcüsü demeyim, yalakası konumundaki veyahutta belki de iktidar onun yalakası, onu da bilmiyoruz. Hangisinin hangisine yalakalık ettiği de çok belli değil ama iktidarla artık böyle olmuş (parmaklarını birbirine geçirerek), deş haline gelmiş bir gazeteci böyle birşey söylüyor. Aynı şeyi iktidardan kişiler de söylüyorlar."