BIST 10.244
DOLAR 32,22
EURO 34,63
ALTIN 2.397,71
HABER /  GÜNCEL

Karakış haftasonu geliyor

Küçükten atıştırmaya başlayan kar yağışı, şiddetini artıracak. Özellikle haftasonu ısı çok düşecek. İşte tahminler;

Abone ol Türkiye bu hafta sonunu yoğun kar yağışı altında karşılamaya hazırlanıyor. İstanbul dün başlayan kar, bugün de aralıklarla sürecek. Haftasonu ise karla karışık yağmur etkili olacak...

Karakış asıl etkisini İçanadolu, Doğuanadolu, Güneydoğu ve Karadeniz de hissettirecek. Cumartesi günü Akdeniz sahil kesimi ve Güney Ege dışındaki tüm bölgeler karlı olacak.

Hava daha da soğuyacak

MARMARA BÖLGESİ: Bugün ve yarın karla karışık yağmur görülecek. Cumartesi ve pazar günü ise kar yağışı etkili olacak... İstanbul'da ise karla karışık yağmur, yüksek kesimlerdeyse kar görülecek.

İSTANBUL


EGE BÖLGESİ: Kar bu bölgeye uğramayacak. Cumartesi günü yağış görünüyor. Diğer günlerde ise bulutlu bir hava hakim olacak.

İZMİR


KARADENİZ:
Karadeniz kıyılarında daha çok yağmur etkili olacak. Ancak cumartesi kar yağışı başlayacak ve pazar günü ile birlikte yeni haftada da sürecek...

TRABZON


DOĞU ANADOLU: Bölgenin doğusunda, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Hakkâri ve Van çevrelerinde kar yağışları etkili olacak.

ERZURUM


İÇ ANADOLU: Bugün ve yarın etkili bir yağış görünmüyor. Haftasonu tüm yurt ile birlikte İç Anadolu da yağışların etkisi altına girecek. Cumartesi ve pazar günü kar yağışı görülecek.

ANKARA


GÜNEYDOĞU ANADOLU: Bugün bölgede yağmur var... Yarın yağış görülmüyor ancak haftasonu karla karışık yağmur etkili olacak... Yağışlar yeni haftaya taşınmayacak...

DİYARBAKIR