BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  SPOR

FB uyardı: Kar maskesi yasak!

PSV Eindhoven maçına sayılı günler kaldı. Taraftar uyarıldı. İşte kurallar...

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının Hollanda’nın PSV Eindhoven ekibiyle 23 Ekim Salı günü deplasmanda yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı öncesi taraftarlarına çeşitli konularda uyarılarda bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Hollanda yerel otorite makamlarının ve polis yetkililerin aldığı karar üzerine, sarı-lacivertli taraftarların toplu halde maça gidişlerinin ve toplu halde çıkışlarının yapılacağı bilgisinin kulübe iletildiği belirtilerek, şöyle denildi:

TOPLU HALDE GİRİLECEK

"Bu doğrultuda Fenerbahçe taraftarlarının toplanma yeri olarak belirtilen park sahası, ev sahibi kulüp tarafından ücretsiz olarak tahsis edilmiştir. Taraftarlarımız müsabaka günü burada toplanarak güvenlik eşliğinde stada gideceklerdir. Müsabaka sonrası ise yine toplu halde bu kez stat yakınında yer alan tren istasyonundan trenlerle park yerine gidileceği bildirilmektedir. Ayrıca Amsterdam’a maç sonrası tren seferleri düzenlenmiştir."

KAR MASKESİ YASAK

Taraftarlardan ayrıca, geçerli kimlik kartı veya pasaportlarının yanlarında bulundurmaları istenirken, alkol kullanımından ve ırkçı davranışlardan kaçınmaları, stada havai fişek, keskin aletler ve uzun lensli fotoğraf makineleri ile video kameralarla gelmemeleri, maç biletlerinin karaborsadan alınmasının ve satılmasının Hollanda yasaları gereğince yasak olması ve geçerli biletlerin sadece Fenerbahçe Kulübü tarafından satılması nedeniyle sahte ve geçersiz biletlere karşı uyanık olmaları, kar maskesi ve maske takmanın yasak olduğuna dikkat etmeleri ve stat kapılarının saat 18.45’te açılacağından, kapılarda yığılmayı önlemek için stada erken gelmeleri istendi.