BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,99
ALTIN 2.505,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fatih'te sahurda fuhuş operasyonu

Fatih'te polisin bazı adreslere düzenlediği fuhuş operasyonunda, 25'i kadın olmak üzere 40 kişi gözaltına alındı...

Abone ol

Fatih'te bulunan bazı otel ve barlara yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda, 25'i yabancı uyruklu kadın olmak üzere yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı.

Baskın düzenlenen bazı adreslerde gizli geçitlere rastlandığı öğrenildi. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından getirilen yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine sabah saatlerinde operasyon için harekete geçti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü'nün de destek verdiği operasyona yaklaşık 500 polis katıldı.

Fatih'te bulunan bazı otel ve barlara yapılan baskınlarda 25'i yabancı uyruklu kadın olmak üzere yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı. Yurtdışından iş vaadiyle Türkiye'ye getirilen kadınların fuhuşa zorlandıkları öne sürüldü. Baskın düzenlenen adreslerde yapılan incelemelerde ise gizli geçitlere rastlandığı, işyeri sahiplerinin otellere geçiş yolu açtığı ve baskınlar sırasında bu şekilde kurtulmaya çalıştıkları öğrenildi.

Öte yandan, baskın yapılan eğlence mekanlarının bir kısmına geçtiğimiz yılda baskın düzenlendiği ifade edildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.