BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'in hayallerini yıkan transfer

Everton, kendileriyle iletişime geçen Galatasaray cephesine olumsuz yanıt verdi ve Onyekuru'yu satacaklarını bildirirken Fatih Terim'in planları da altüst oldu.

Abone ol

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Galatasaray'ın 2018-2019 Spor Toto Süper Lig sezonunu şampiyon tamamlamasında büyük pay sahibi olan Henry Onyekuru için sarı kırmızılı kulübe Everton'dan kötü haber geldi. İngiliz ekibinin yetkilileri, kendileriyle iletişime geçen Galatasaray cephesine olumsuz yanıt verdi ve Onyekuru'yu satacaklarını bildirdi.

12-13 milyon Euro'ya satılacak
Sabah'ın aktardığı bilgiye göre; Eski oyuncusu Henry Onyekuru'yu tekrar kiralamanın ve Ryan Babel'i forvete çekmenin planlarını yapan Galatasaray'da evdeki hesap çarşıya uymadı. Everton'ın Onyekuru'yu 12-13 milyon Euro'ya Avrupa'da bir takıma satmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'a olumsuz yanıt
İngiliz ekibinin yetkilileri, kendileriyle iletişime geçen Galatasaray cephesine olumsuz yanıt verdi ve Onyekuru'yu satacaklarını bildirdi. 22 yaşındaki Nijeryalı yıldız, Galatasaray'a dönmek istese de bonservisine sahip olan Everton'ın kararına uyacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kjaer 12,5 milyona gitti Fenerbahçe'ye bedava döndü 2 yıllığına el sıkışıldı
Foto Galeri Kjaer 12,5 milyona gitti Fenerbahçe'ye bedava döndü 2 yıllığına el sıkışıldı Galeriye Gözat