BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan Daniel Sturridge bombası! Transferde sona gelindi

Trabzonspor, 29 yaşındaki İngiliz forvet oyuncusu Daniel Sturridge transferinde son aşamaya geldi. Liverpool ile yollarını ayıran golcü ile bordo-mavili ekip masaya oturdu. Transferin büyük oranda bitirildiği öğrenildi.

Abone ol

Yeni sezonda Ünal Karaman yönetiminde şampiyonluk yarışına ortak olmayı hedefleyen Trabzonspor, transferde bombayı patlatmak üzere. Rodallega ile yollarını ayıran Fırtına, Liverpool'un sözleşmesini yenilemediği ve bonservisi elinde olan İngiliz Daniel Sturridge'nin peşinde olduğu öğrenildi.

Fotomaç'ın haberine göre; Taraflar arasındaki görüşmelerin son aşamada olduğu, büyük bir aksilik çıkmaması durumunda anlaşmanın sağlanacağı belirtildi. Aston Villa ve Manchester City altyapısında yetiştikten sonra A takıma yükselen ve ardından Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki santrfor, 2013'te Liverpool'a geçti.



3 yıllık sözleşme ve imza parası

İngiltere-Türkiye arası mekik dokuyan bordo-mavili yöneticiler, oyuncuya 3 yıllık sözleşme ve imza parası teklif etti. Kariyerinde Aston Villa, Manchester City, Chelsea, Bolton, Wesr Bromwich ve Liverpool gibi önemli takımlarda forma giyen 29 yaşındaki İngiliz yıldız, ilk görüşmelerde Trabzonspor'a gelme fikrine sıcak baktı. Ancak daha sonra rakamsal farklılıklar ortaya çıksa da yönetim, yaptığı çok sıkı pazarlıklar sonucunda bu sorunun büyük bir bölümünü ortadan kaldırdı.



Transfer bugün sona erebilir

Sturridge'nin kendisi ve ailesi tarafından yönetilen menajerlik şirketi ile temaslarını sürdüren bordo-mavililer bu işi bugün sonuçlandırmaya çalışacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kjaer 12,5 milyona gitti Fenerbahçe'ye bedava döndü 2 yıllığına el sıkışıldı
Foto Galeri Kjaer 12,5 milyona gitti Fenerbahçe'ye bedava döndü 2 yıllığına el sıkışıldı Galeriye Gözat