BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.453,65
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'in eli kolu bağlı! Tek çare Luyindama

Galatasaray teknik direktör Fatih Terim, her fırsatta Ocak ayını işaret ediyor ama FFP yüzünden sarı-kırmızılı kulübün eli kolu bağlı.

Abone ol

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından zehir zemberek açıklamalar yapmış hem kendini hem futbolcuları eleştirmişti.

Sabah'ın haberine göre; Fatih Terim, her fırsatta Ocak ayını işaret ediyor ama FFP yüzünden sarı-kırmızılı kulübün eli kolu bağlı.

İşte Aslan'ın içinde bulunduğu son durum:

1- Ara transfer döneminde denk bütçe şartı koşulan Galatasaray, satmadan oyuncu alamaz. Kadroda düşünülmeyen Mariano ve Nagatomo'ya teklif yok.

2- Lisansı askıya alınan Linnes'le birlikte 15 yabancıya sahip olan Galatasaray'ın öncelikle kontenjanını açması gerekiyor.

3- Geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan'dan 7 milyon Euro'luk teklif getiren Belhanda'nın piyasası düştü. Sarı-kırmızılı kulüp, 9.5 milyon Euro bonservis ödenen Faslı 10 numaradan en az zararla kurtulmaya çalışacak.

4- Galatasaray'ın ara transfere bütçe oluşturmak için İngiliz kulüplerinin izlediği Luyindama'yı satmaktan başka çaresi gözükmüyor.

5- Luyindama 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satılırsa stoper ve sol bek takviyesi yapılacak, Onyekuru'yu tekrar kiralamak için Monaco'ya cazip bir teklif sunulacak.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
NBA'de Karl Anthony Towns ve Joel Embiid gırtlak gırtlağa girdi
Foto Galeri NBA'de Karl Anthony Towns ve Joel Embiid gırtlak gırtlağa girdi Galeriye Gözat