BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fatih Terime veda yemeği mi?

Terim, teknik heyet, futbolcular ve federasyon yöneticileri Bursa’da balık restoranına gitti.

Abone ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı’ndan istifa eden teknik direktör Fatih Terim, teknik heyet, futbolcular ve federasyon yöneticileri Bursa’da balık restoranına gitti. Yemek çıkışı basın mensuplarının “Hocam bu yemek, veda yemeği mi?” sorusuna Terim, “Afiyet olsun, afiyet olsun” diyerek cevap verdi.

2010 Dünya Kupası Eleme grubu son karşılaşmasında çarşamba günü Ermenistan ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanın ardından, Bursa’nın Mudanya İlçesi'ndeki Erol Balık restoranına gitti. Yemeğe Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Levent Kızıl, teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursa İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Basın mensupları restorana alınmazken, çok sayıda güvenlik görevlisi ve koruma restoran önünde güvenlik önlemi aldı.

Milli futbolcular, yemek sonrası kapı önünde bekleyen sevenleriyle fotoğraf çektirirken, teknik direktör Fatih Terim ise farklı bir kapıya doğru yönelerek restorandan çıkmak istedi. Bu sırada basın mensuplarının “Hocam afiyet olsun. Bu yemek, veda yemeği miydi?” sorusuna tebessüm ederek, “Afiyet olsun, afiyet olsun” cevabı verdi. Terim daha sonra federasyonun özel aracıyla, takım da otobüsle kamp yaptıkları Baia Otel’e eskortlar eşliğinde döndü.