BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,96
ALTIN 2.447,12
HABER /  MAGAZİN

Antalyada Kadir İnanır izdihamı

Türk sineması ve Yeşilçam'ın tanınmış film yıldızlarından Kadir İnanır, 40'ncı sanat yılını muhteşem kutladı.

Abone ol

Türk sineması ve Yeşilçam'ın tanınmış film yıldızlarından Kadir İnanır, 40'ncı sanat yılını, Özdilekpark AVM'de Vadullah Taş tarafından hazırlanan ‘Film Afişleri Sergisi’ ile kutladı. İzdihamın yaşandığı AVM'deki sergiye, manken Nefise Karatay ve oyuncu Yeşil Yeşilmen de katıldı.

46'ncı Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde, Kadir İnanır'ın 40'ncı sanat yılı Özdilekpark Alışveriş Merkezi'nde, Vadullah Taş'ın hazırladığı Kadir İnanır'ın film afişlerinden oluşan serginin açılışı ile kutlandı. Kendisine ait filmlerin afişlerinin yer aldığı serginin açılışını Kadir İnanır ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın ve eşi Günseli Akaydın yaptı.

Sergi açışında, alışveriş merkezindeki hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, izdiham yaşanmasına neden oldu. Birçok hayranının fotoğraf çektirebilmek için yarışa girdiği oyuncu, sergideki afişleri gezdikten sonra beraberindekilerle kendilerine ayrılan salona geçti. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın tarafından İnanır'a, 40'ıncı sanat yılı anısına bir plaket hediye edildi. Kadir İnanır, daha sonra son filmi ‘Son Cellat’ı hayranlarıyla birlikte sinema salonunda izledi.

Böyle bir serginin Türkiye'de ilk defa yapıldığını belirten ünlü oyuncu, duygularını şöyle açıkladı; “İnşallah ilerleyen zamanlarda bütün filmlerimin yer aldığı bir sergi olur. Onlar da mevcut zaten. Çok heyecan verici birşey. Herşey festivalin daha süslenmesi için, herşey Antalya için.”

Salonda kendisine ikram edilen rakıyı geri çeviren Kadir İnanır, dinlendiği sırada su içmeyi tercih etti. Kadir İnanır'ın sergisine ünlü manken Nefise Karatay, oyuncu Yeliz Yeşilmen ve bazı sanatçı dostları da katıldı.