BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,94
ALTIN 2.447,17
HABER /  GÜNCEL

Bursada kızgın koca dehşeti

Kendisine boşanma davası açan 30 yıllık karısına kızan 50 yaşındaki Ümit Düş, işyerini bastı, ortalığı ateşe verdi.

Abone ol

Bursa'da 50 yaşındaki Ümit Düş, boşanma davası açan 30 yıllık eşi Ayşe Düş'ün çalıştığı lokantayı pompalı tüfekle basıp, rastgele ateş açarak çevrede korku yarattı.

3 çocuk annesi Düş mutfat kısmına gizlenirken, öfkeli koca ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.
Merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi’ndeki bir lokantada çalışan 3 çocuk annesi Ayşe Düş, uzun süredir işsiz olan 30 yıllık eşi Ümit Düş'ten şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmak için 3 ay önce adliyeye başvurarak boşanma davası açtı. Ayşe Düş, işyerinde çalışırken, bugün saat 16.00 sıralarında eşinin açtığı davanın tebligatı eline geçen Ümit Düş, çılgına döndü. Öfkeli koca düş, bir arkadaşından ava gitmek için ödünç aldığı pompalı tüfekle Ayşe Düş'ün çalıştığı lokantaya gitti.

Ümit Düş, burada çalışan eşine, “Benden nasıl boşanırsın” diye bağırarak tüfekle bir el havaya ateş etti. Müşteriler panik içinde dışarıya kaçışırken, Ayşe düş ise canını kurtarmak için mutfak kısmına gidip saklandı. Silah sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede lokantaya gelen polis, elinde tüfek bulunan Ümit Düş’ü, “Eşin ile konuşup boşanma davasını geri almasını sağlayacağız” diyerek ikna edip gözaltına aldı.

Üzerinde 10 adet dolu fişek bulunan Ümit Düş'ün verdiği ilk ifadesindee, “Ayşe ile kavga ediyorduk, fakat boşanmamız için dava açacağını düşünmüyordum. Mahkeme tebligatı elime gelince çıldırdım. Amacım tüfekle lokantasını basıp onu korkutarak davadan vazgeçmesini sağlamaktı. Ama geri tepti” dedi.

Sorgulaması devam eden Ümit Düş, ‘Meskun mahalde ateş etmek’ suçundan adliyeye çıkartılacak.