BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'den Ali Koç'a darbe! Divan Restoran'ın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray Kulübü, Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Divan Restoran'ın sözleşmesini feshetti. Sarı-kırmızılılar, Divan’la yapılan anlaşmayı bozduğu için Koç grubuna 500 bin dolar tazminat ödeyecek.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim arasında yaşanan 'Sicili bozuk' kavgasının ardından Galatasaray Stadı'nda yer alan Divan Restoran'la ilgili flaş gelişme yaşandı.

Sözleşmesi feshedildi
Milliyet'e yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı yönetim Türk Telekom’da hizmet veren KOÇ Grubu'na ait olan Divan Restoranı’nın sözleşmesini feshederek yerine Do&Co İkram Hizmetleri ile anlaşma sağladı. 

500 bin dolar tazminat ödeyecek
Galatasaray Kulübü, Divan’la yapılan anlaşmayı bozduğu için 500 bin dolar tazminat ödeyecek.

Neler yaşanmıştı
Galatasaray’ın 3-2 galip geldiği Kayserispor deplasmanından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşen Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı “Divan Restoranı”nın Türk Telekom Stadı’nda da bir şubesinin bulunduğunu hatırlatmıştı. Koç ile büyük gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adam, neden Koç grubu ile devam edildiğini sormuştu. Sarı-kırmızılı yönetici ise Divan Lokantası ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, bunun sonlanmasının ardından duruma bakabileceklerini ifade etmişti. Terim’in bunun üzerine Günay’a, “Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim” demişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tenis yıldızı Rafael Nadal  14 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu
Foto Galeri Tenis yıldızı Rafael Nadal 14 yıllık sevgilisiyle nikah masasına oturdu Galeriye Gözat