BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.400,33
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim forvet kararını verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, abiano'da yaşanan belirsizlik nedeniyle golcü transferinde geri adım attı.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Luis Fabiano'da yaşanan belirsizlik nedeniyle golcü transferinde geri adım attı. Elinde Baros, Elmander, Stancu, Kazım ve Pino gibi forvetler bulunan tecrübeli hoca bu isimlerle lige başlamayı planlıyor. Golcü transferinde üst üste hayal kırıklığı yaşayan Aslan'da, Teknik Direktör Fatih Terim elindeki forvetlerle sezona başlamayı düşünüyor.

Drogba, Forlan ve Klose'de istediği sonucu alamayan ve elindeki son alternatif olan Luis Fabiano için bir haftadır Brezilya'da yoğun çalışma yapan sarı-kırmızılı yöneticiler, sambacının son anda pürüz çıkarması yüzünden golcü transferini şimdilik askıya aldı. Fabiano ile senelik 3 milyon eurodan 3 yıllığına anlaşan, kulübüyle de bonservis konusunda el sıkışan Bülent Tulun, Sedat Doğan ve Tugay Kerimoğlu'nun, Brezilyalı futbolcunun sürpriz şekilde ayrılmama kararı vermesi nedeniyle adeta şoke oldu.

DEVRE ARASINDA VERELİM

Transfer komitesiyle sürekli görüşen Terim'in, golcü transferinde istenilen kalitede bir isimle henüz anlaşılmaması ve konuşulan yüksek rakamlar yüzünden yeni sezon planlarını gözden geçirdiği öğrenildi. Deneyimli hocanın; Baros, Elmander, Stancu, Kazım ve Pino hücum oyuncularının fazlalığı yüzünden golcü transferi konusunda ısrarlı davranmayacağı ve Avusturya-Almanya kamplarının ardından kesin kararını vereceği vurgulandı.
Bu arada Sao Paulo kulübünün yapılan görüşmede Luis Fabiano'yu ligin devre arasında satmayı Galatasaray'a teklif ettiği kaydedildi. Sarı-kırmızılıların, 45 bin kişinin önünde resmi sözleşme imzalayan, ancak dizinden geçirdiği çapraz bağ ameliyatı yüzünden henüz tek maça çıkamayan Fabiano'yu tepkiler yüzünden hemen satmak istemeyen Brezilya ekibine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.