BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir şok iddia da Trabzonspor için!

Trabzonspor'un, Karabük ve Sivas'a teşvik primi vermeye çalıştığı ancak yeterli parayı toplayamadıkları için bundan vazgeçtikleri iddia edildi.

Abone ol

Trabzonsporlu yöneticilerin, Fenerbahçe'nin rakipleri Karabük ve Sivas'a teşvik primi vermeye çalıştığı ancak yeterli parayı toplayamadıkları için bundan vazgeçtikleri iddia edildi.

Şike iddalarıyla ilgili Trabzonspor yöneticilerinin yaptığı görüşmeleri inceleyen emniyet güçleri çok ilginç bilgilere ulaştı.

Bordo-mavili kulüp yöneticilerinin, Fenerbahçe'nin özellikle son haftalarda deplasmanda karşılaştığı rakipleri Kardemir Karabükspor ve Sivasspor'a teşvik primi vermeye çalıştığı ancak yeterli parayı toplayamadıkları için şikeden vazgeçmek zorunda kaldıkları öne sürüldü.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Nevzat Şakar'ın paranın bulunmasıyla ilgili girişimlerinin olduğu da oluşturulan soruşturma dosyasındaki yerini aldı. Fenerbahçe, bu iki maçı da kazanmayı başarmıştı.

LİSTE KABARIK

Öte yandan, Emniyet yetkilileri tarafından yapılan şike dinlemelerine Süper Lig'den Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Kardemir Karabükspor, Eskişehirspor ve Sivasspor kulübü yöneticileri ile futbolcularının dışında, Bucaspor ve İstanbul BŞB'li futbolcu ve yöneticilerin de takıldığı ortaya çıktı.