BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  GÜNCEL

Facebook aşkı kabusa dönüştü!

45 yaşındaki N.D , facebookta tanışıp yaklaşık bir yıldır arkadaşlık yaptığı kişi tarafından bakın nasıl dolandırıldı...

Abone ol

Eskişehir'de kuaförlük yapan 45 yaşındaki N.D facebookta tanışıp yaklaşık bir yıldır arkadaşlık yaptığı, kendisini doktor olarak tanıtan 38 yaşındaki M. E. tarafından dolandırıldığı öne sürdü. N.D'den 120 bin lira aldığı öne sürülen M. E.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

Polis merkezine başvuran N.D, bir yıl kadar önce facebookta tanışıp arkadaş oldukları M. E. ile evlenmeye karar verdiklerini bu nedenle E.'ye belirli aralıklarla 120 bin lira verdiğini söyledi.

Evlenme aşamasında M. E.'nin ortadan kaybolduğunu ve kendisine ulaşamadığını belirten N. D., "Bana klinik açacağını söylemişti. Bu yüzden bankadan kredi çekip ona belirli aralıklarla 120 bin lira para verdim. Ancak kendisi ortadan kayboldu" diyerek şikayetçi oldu.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kendisini kadın doğum uzmanı olarak tanıtıp N.D.'ı dolandırdığı öne sürülen M. E.'nin yakalanması için çalışma başlattıklarını bildirdi.