BIST 10.073
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.427,37
HABER /  MAGAZİN

Sokrates'i bir o anladı o da yanlış anladı

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in önceki akşam yayınlanan bölümünde yine Nihat Doğan şov vardı!

Abone ol

Survivor'da 'Nihat savunması'! Nihat Doğan, ünlü düşünür Sokrates'in kendisini uyuyan bir ata konan sineğe benzettiği sözlerini yanlış anladı ve 'Kimileri at olur, kimileri atın üzerindeki sinek' diyerek kendini ata benzetti.

Show TV'nin reyting rekortmeni yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler'in önceki akşam yayınlanan bölümünde yine Nihat Doğan şov vardı!

Nouma'nın kendisine saldırmasıyla gündeme gelen Doğan, konuşmasında Platon'un yazdığı 'Sokrates'in Savunması' adlı kitaptan alıntılar yaptı. Sokrates'in M.Ö 399'da kendisini idama götüren davadaki savunmasında yer alan, 'Ben, Tanrı'nın bu devlete musallat ettiği bir at sineği gibi bütün gün boyunca her yerde sizi uyandırıyorum, hareketlendiriyorum, azarlıyorum ve ikna ediyorum' şeklindeki sözlerini yanlış anladı. Doğan, 'Kimileri at olur, kimileri atın üzerindeki sinek' diyerek, kendisini sineğe benzeten Sokrates'in aksine kendisini at olarak nitelendirdi.

Çarşı Pascal'sız Survivor'a karşı

Survivor'da rakibi Nihat Doğan'ı yumrukladığı için diskalifiye olan Pascal Nouma, İstanbul'a döndü. Fanları tarafından karşılanan Nouma'ya, 'Çarşı Pascalsız Survivor'a Karşı', 'Senin için Dominik'i yakarız' pankartları açıldı. Güvenlik güçleri, alanda bulunan Nihat Doğan taraftarlarının olay çıkarmaması için yoğun güvenlik önlemi aldı.