BIST 10.301
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.402,71
HABER /  GÜNCEL

Samanlıkta terapiye ne dersiniz?

Gazelle otele gittiğinizde, samanlıktan çıkıp yapay karları üzerinize sürünebilirsiniz... İşte muhteşem bir terapi sistemi...

Abone ol

Kartalkaya Grand Kartal Otelin CEO'su Emine Ergül ile eşi Halit Ergül, Bolu'nun 5 km uzağındaki 'termal' bölgesi Karacasu'da hayallerini gerçekleştirdiler:

Bir tür SPA lunaparkı gibi olan Gazelle Resort Otel'de Türkiye'de hiç görülmemiş türden 'suyla gelen sağlık' örneklerini bulmak mümkün:

- Doğal terlemeyi sağlayan samanlık...

- Cangıla girer gibi girdiğiniz müthiş dinlendirici macera duşları...

- Himalayalardan gelmiş tuz terapisi odaları...

- Güneş'te kanser olma riski yaşamadan, kışın en soğuk gününde deniz tatili hissiyle dinlenebileceğiniz kum terapisi odası...

Daha neler, neler...

Gazelle'nin Gazel'i, 'ağaçtan dökülmüş kuru yaprak'lara verilen addan geliyor. Gazel'e eklenmiş 'le' ile ise, Batı dillerindeki 'ceylan'a gönderme yapılıyor.

Halit Ergül, 165 oda, 400 yataklı 2 bloktan oluşan Gazalle'sini yaparken, inşaat sahasında kalan 310 yıllık meşe ağacını kesmemek için tek bina olarak planladığı otelini 2 ayrı bina halinde yapmak zorunda kalmış.

Asansör ve merdiven sayıları 3'ten 6'ya çıkarken, 1 milyon dolarlık ek masraf yapmak zorunda kalmış.

Bu inanılmaz 'SPA lunaparkını' yaratırken İsviçre, Avusturya ve Amerika gezileri sırasında esinlendiği projeleri, Gazelle'sine taşımış.

Klasik İsveç masajından Ayurvedaya, Türk hamamından Rus saunaya, kum terapisinden macera duşuna, Thai masajından bio saunaya, Bali masajından saman terapisine, aromaterapiden gül saunaya misafirlerin aklına gelebilecek her çeşit terapi otelin 5000m2'lik SPA bölümünde mevcut.

Ormanda kuş ve yaprak seslerini dinleyerek masajını yaptırmak isteyen misafirler için de orman içindeki özel masaj kabinlerinde hizmet verilecek.

http://www.gazelleresort.com/

İŞTE GAZELLE RESORT OTELDEN KISA BİR TANITIM