BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,12
HABER /  GÜNCEL

Ezeli rakipleri karşı karşıya getiren golcü

Bursaspor'da yaşanan depremin artçı sarsıntıları sürüyor. Bursaspor'da kendisine kulüp bulması istenen Sercan Yıldırım, sessizlini koruyor.

Abone ol

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yeşil sahalardaki ezeli rekabeti transfer arenasına da sıçradı.

Bursaspor'un satılığa çıkardığı genç yıldız için Galatasaray devreye girdi ve üç futbolcu teklif etti. Fenerbahçe ise Sercan için 5 milyonu gözden çıkardı.

Sabah'ın haberine göre; Anderlecht mağlubiyetinin ardından verdiği operasyon sinyalini dün hayata geçiren ve Volkan Şen, İbrahim Kaş'ın yanı sıra Sercan Yıldırım'ı da gözden çıkartan Ertuğrul Sağlam'ın kapısını çalan ilk kulüp Galatasaray oldu.

Geçmişte de Sercan'a talip olan sarı-kırmızılı kulüp, Bursaspor'a Fatih Terim'in gözden çıkardığı futbolculardan üçünü verebileceğini ifade etti. Pino, Musa, Serkan Kurtuluş gibi isimleri yeşil-beyazlı kulübe öneren Galatasaray'ın Sercan ile de temasa geçtiği ve genç yıldızın Fatih Terim ile çalışmak istediği öğrenildi

FENERBAHÇE'DEN 5 MİLYON EURO

Sercan'ın satılacağı kararı sonrasında ezeli rakibi Galatasaray'ın ardından Bursaspor'un kapısını çalan Fenerbahçe, genç yıldız için Aykut Kocaman'ın onayını aldı. Emenike ve Güiza'yı satan sarı-lacivertliler, Moussa Sow transferinden yüksek bonservis sebebiyle vazgeçmişti. Fenerbahçe'nin Sercan Yıldırım için Bursaspor'a 5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Bursaspor'un bugün Sercan'ın gideceği kulübü belirleyeceği, oyuncunun İstanbul Büyükşehir Belediye'ye de kiralanma ihtimalinin olduğu gelen haberler arasında.

SERCAN, SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bursaspor'da kendisine kulüp bulması istenen Sercan Yıldırım, sessizlini koruyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda Volkan Şen ve İbrahim Kaş ile birlikte "kendinine takım bulun" denilen Sercan, yaşananlarla ilgili yorum yapmaktan kaçıyor.

Sercan, "Yaşananlara ilişkin bir değerlendirmen olacak mı?" sorusuna, "Şu an konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi. Görüşme yaptığı kulüplere ilişkin açıklama yapmaktan kaçınan Sercan, "Gelen teklifler yurt içinden mi yurtdışından mı?" sorusunu, "Her ikisi de. Net bir şey olmadığı için kulüp ismi söyleyemem" diye cevapladı.