BIST 9.981
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.428,25
HABER /  GÜNCEL

Ezel dizisinde Ramiz Dayı şoku!

Ezel'de Ramiz Dayı şoku! Son yılların en popüler dizi karakteri olan Ramiz Karaeski veda mı etti?

Abone ol

Ezel'de Ramiz Dayı şoku! Son yılların en popüler dizi karakteri olan Ramiz Karaeski veda mı etti?

Gazeteciler.com'da yayımlanan habere göre, Ezel'in dün akşam yayınlanan bölümü beklenmedik bir gelişme izleyenleri ekrana kilitledi. Ramiz Dayı'nın torunu olarak öyküye dahil olan 'Sekiz' karakteri Dayı'yı bıçakladı. İzleyicileri şoke eden sahne büyük bir soru işaretiyle bitti.

RAMİZ KARAESKİ ÖLDÜ MÜ?

Ezel, yine nefes kesen bir bölümle ATV ekranlarındaydı. Ezel, Ali, Cengiz ve Azad; Dayı'yı kurtarmak için geldikleri tren garında Dayı'nın bıçaklanmasına engel olamadılar. Sekiz, önceki bölümde Ezel'e söylediği 'ben senin durduramayacağın adamım' repliğini aynen gerçekleştirdi ve Ramiz Dayı'yı kalbinden bıçakladı. Ezel'in kollarında can verirken kendi gençliğini gören Ramiz Karaeski İstanbul'a ilk adımı attığı yer olan Haydarpaşa tren garında kızına ve Ezel'e veda etti.

Ancak dizinin sıkı takipçilerinin hatırlayacağı gibi Ramiz Dayı geçen sezonun finalindeki sahnede tekerlekli sahnede görülmüştü. Yani Dayı'nın sakat kaldığı bir 'şimdiki zaman'da anlatılıyor hikaye. Bu durumda Dayı'nın sakat kalacağını söylemek çok da mantıksız değil. Ancak yine de gelecek bölüme kadar bu soru tartışılacak gibi gözüküyor.

VE BEHLÜL KAÇAR!

Ezel'in bomba transferi Kıvanç Tatlıtuğ ise ilginç bir sahne ile izleyenlere 'Behlül'ü hatırlattı. Sekiz'in Dayı'yı bıçakladıktan sonra olay yerinden sessizce sıvıştığı plan adeta Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu repliği olan 've behlül kaçar'a gönderme gibiydi.

İşte o sahne:

:   Etiket: