BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  GÜNCEL

Özdemir Küçükkaya'yı böyle iğneledi

Fethullah Gülen ile görüşen Cüneyt Özdemir, Akşam'ın bugünkü manşetini twitter'dan tekzip etti...

Abone ol

Ayrıntılarını gazeteciler.com'un ortaya çıkardığı gazetecilerin Fethullah Gülen ile buluşması konuşulmaya devam ediyor. Gülen'in kendisi ile görüşmeye gelen gazetecilerden bazılarına kalem, bazılarına ise saat hediye etmesi bugün medya kulislerinin konusu oldu.

NAZLI ILICAK'TAN DESTEK MESAJI
Cüneyt Özdemir'in twitter mesajına Sabah yazarı Nazlı Ilıcak'tan yine twitter üzerinden destek geldi. Ilıcak, Cüneyt Özdemir'e şöyle yazdı:

"İçki içen bir fotoğrafımı yayınlayıp beni "viskici Nazlı" ilan etmişti Çölaşan. Bir kere değil 10 defa. Psikolojik harekat!"

Özdemir'in yanıtı ise ilk mesajlarından çok daha sert oldu:
"Aylardır Akşam yazarlarına maaş ödemeyip, lüks restaurantlarda fink atan sarhoş Genel Yayın Yönetmeni de böyle oluyor işte"

Görüşmeye katılan Cüneyt Özdemir dün gece CNN Türk'teki programında Zaman yazarı Bejan Matur ve CNN Türk yayın danışmanı Ferhat Boratav ile birlikte, Gülen'le yaptıkları kahvaltının detaylarını ve izlenimlerini izleyicilerle .

AKŞAM'IN HABERİNE GÖRE 4 SAAT HEDİYE EDİLDİ

Bugünkü Akşam gazetesinin sürmanşetindeki bir haberde ise, Gülen ile görüşen gazetecilerin dördüne de imzalı saat hediye ettiği ileri sürüldü.

Dün programında bu konunun ayrıntılarına değinen Özdemir, bu sabah Twitter'dan Akşam'ın haberini tekzip etti. Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya korku filmi karakteri "Chucky" benzetmesi yapan Özdemir, kedisine hediye edilen kalemi de Küçükkaya'ya yollayacağını açıkladı.

"AYIK KAFAYLA DOĞRU HABER YAZAR"

Özdemir twitter mesajında  "Akşam yazarları aylardır maaş  alamazken belki Sunset ya da Papermoon'dan dışarı çıkabilir de o kalemle ayık kafayla doğru bir haber yazar." dedi.

İşte Cüneyt Özdemir'in Akşam gazetesinin haberini tekzip ettiği ve Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya için sert suçlamalarda bulunduğu o twitter mesajları:

* Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni Chucky geçen hafta beni gazetesinde viskici ilan etmişti, bugün de hocadan saat hediye ettirmiş. Bu da yalan

* Ben viski sevmem, votka içerim. Viskiyi Akşam'ın iki köşeyazarı içiyordu. Saat değil kalem verdi onu da Chucky'e yollamaya karar verdim..

* Akşam yazarları aylardır maaş alamazken belki Sunset ya da Papermoon'dan dışarı çıkabilir de o kalemle ayık kafayla doğru bir haber yazar..