BIST 10.214
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.455,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dünya verimlilik oscarı Denizli'ye gitti

Milli Prodüktivite Merkezi'nce verilen Dünya Verimlilik Ödülü bu yıl çalışmaları nedeniyle Denizli Valisi Erkmen'e verildi.

Abone ol

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, verimlilik ödülünün Denizli'deki tüm kamu ve sivil toplum örgütlerine verildiğini söyledi.

Erkmen, Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından Dünya Verimlilik Ödüllerine Türkiye'den hak kazanan 11 isim arasında kendisinin de yer almasıyla ilgili bu ödülün, şahsında görev yaptığı yerdeki çalışanlara verildiğini belirtti.

''Gerek daha önce görev yaptığım yerde, gerekse şu anda Denizli'de başlatmış olduğumuz verimliliği artırma projesiyle birtakım çalışmalar yürütüyoruz'' diyen Erkmen, dünya genelinde seçici kurul tarafından değerlendirilerek bu ödüle layık görüldüğünü ifade etti.

MPM'nin daha verimli bir ülke için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında verimliliğin artırılmasına yönelik yapılan protokolleri hatırlatan Erkmen, ''Zongundak'ta başlattığımız ''Verimliliği Artırma Projesi''ni geçen yıl Denizli'de de hayata geçirdik. Kamu ve özel sektörün hizmet ve üretimde verimliliğe dikkat etmesi geleceğimiz için bir yatırımdır. Verimliliği ön planda tutarak eldeki imkanları en iyi şekilde kullanmalıyız. Bu ödül, benim şahsımda Denizli'deki tüm kamu ve sivil toplum örgütlerine verimlilik alanında verilmiş bir ödüldür'' şeklinde konuştu.