BIST 9.991
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.433,95
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yola çıkacak olanlar bu habere dikkat!

Karayollarının bazı bölümlerinde yol yapım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı bildirildi.

Abone ol

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak-Ereğli yolunun 8-10. kilometrelerindeki kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım saat 19.00'a kadar aralıklı olarak verilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten sağlanıyor.

Tirebolu-Torul yolundaki asfalt yapım çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak. Bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 saatlerinde geçiş izni verilecek.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometrelerindeki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gümüşova-Gerede Otoyolu'nun Bolu doğu (Çaydurt)-Bolu batı kesimlerinde 11 Ekime kadar sürdürülecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü verilecek.

Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı-1. Viyadük arası kesiminde termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 2 Ekime kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde kapalı olacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerinde, bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

Anadolu otoyolunun Yumrukaya-Çaydurt kesiminde yapılacak olan üstyapı iyileştirilmesi çalışmaları nedeniyle 30 Eylüle kadar İstanbul Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılacağından, ulaşım Ankara-İstanbul yönünde bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Anadolu otoyolunun Abant kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 1 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde araç geçişine izin verilmeyecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerinde (Bafa Gölü)sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.