BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.450,61
HABER /  GÜNCEL

Evlat acısı öldürdü

Sakarya'da, bir anne, rahatsızlandığı kendisine söylenen oğlunun öldüğünü hissedince, kalp krizi geçirerek öldü.

Abone ol

Birkaç saat arayla yaşamını yitiren anne ile oğlu birlikte toprağa verildi.

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde ilçe tarım müdürlüğünde işçi olarak çalışan Mehmet Çelik (37), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ölümü gizlenerek oğlunun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı bildirilen anne Fatma Çelik de (51), oğlunun ardından kalp krizi geçirerek öldü.

Anne Fatma ile oğlu Mehmet Çelik, Yuvalıdere beldesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından belde mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Hem annesi hem de kardeşini kaybeden Ali Çelik (51), AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki acıyı birden yaşadıklarını söyledi.

Kardeşi Mehmet Çelik'in (37), Ferizli Tarım Müdürlüğünde işçi olarak çalıştığını belirten Çelik, aileyi yasa boğan olayı şöyle anlattı:

''Kardeşim evli 2 çocuk babasıydı. Sabah kahvede otururken, kendini kötü hissetmiş. Arkadaşlarına (hakkınız helal edin ölebilirim, kendimi iyi hissetmiyorum. Eve gidiyorum duş alırsam belki kendime gelirim) demiş. Eşi ve çocukları evde değillermiş. Duşunu aldıktan sonra daha kötü olmuş. Arkadaşlarını aramış hastaneye kaldırmışlar, ama maalesef kurtaramamışlar.''
''EVLAT ACISINA DAYANAMADI''

Annesi Fatma Çelik'in kalp hastası olduğunu ifade eden Çelik, kardeşinin ölümünün kendisinden ve annesinden gizlendiğini, rahatsızlık geçirdiğinin söylendiğini belirterek, annesinin buna rağmen kendisine inanmadığını kaydetti.

Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Anneme (Mehmet hastaymış ben hastaneye gidiyorum) dedim. (Yok bana yalan söylüyorsun Mehmet öldü, benden saklıyorsunuz ben biliyorum) dedi. Ben evden çıktım, benim arkamdan annem de rahatsızlanmış. Evdekiler hastaneye kaldırmış. Ben hastaneden kardeşimin cenazesini aldıktan sonra, annemi getirmişler. Annem de hayatını kaybetmiş.''

Olayların birkaç saat içinde olduğunu anlatan Çelik, ''İnanılır gibi değil, Allah'ın takdiri. Ben anneme kardeşimin öldüğünü söylemedim, çünkü bana da söylememişlerdi. Ama annemin içine doğmuş, annelik duygusu, hissetmiş. Kardeşimin de içine doğmuş. Babamı da kalp krizinden kaybetmiştik. Kardeşim de gizli kalp varmış. Hastaneye gittiğimde öğrendim, Aynı gün hem annemizi hem kardeşimizi kaybettik. Yan yana toprağa verdik'' dedi.