BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,10
HABER /  MEDYA

Esra Erol'un bile ağzı açık kaldı böyle dolandırıcılık görülmedi

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda skandal bir dolandırıcılık çıktı. Ayşe Hanım isimli bir vatandaş canlı yayına bağlanarak Zeki Yiğit tarafından dolandırıldığını söyledi. Zeki Yiğit'in kendisini evlendirdiği vaadiyle kandırdığını söyleyen Ayşe Hanım gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Esra Erol'un programına başvuran Ayşe Hanım dün canlı yayında dolandırıldığını açıkladı. Bir kanalda numarasını gördüğünü söyleyen ve Zeki Yiğit'i arayan Ayşe Hanım yaşadıklarını anlatırken izleyenleri adeta şoke etti.

65 yaşında olan ve eşi öldüğü için evlenmek istediğini söyleyen Ayşe hanım büyük bir skandalı ortaya çıkardı. canlı yayında yaşadıklarını anlatan ve gözyaşlarını tutamayan Ayşe Hanım iddiaya göre Zeki Yiğit tarafından dolandırıldı. Zeki Yiğit kendisiyle ilgili bu iddiaları kabul etmese de canlı yayına 2 kişi daha bağlanarak dolandırıldıklarını söyledi.

ZEKİ YİĞİT EVLİ ÇIKTI

Zeki Yiğit canlı yayında bir televizyon kanalında eşinin öldüğünü söyleyerek evlenmek istediğini dile getirmişti. Fakat işin aslı çok başka çıktı. Çünkü Zeki Yiğit, Almanya'da başka bir kadınla evliydi!

CANLI YAYINA 2 TANIK DAHA BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan 2 tanık daha Zeki Yiğit tarafından dolandırıldıklarını söyledi. Savcılığa verilmek istediğini söyleyen Zeki Yiğit sadece 4 ev aldığını söyledi.