BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  GÜNCEL

Atalay Demirci'yle Gülen'e gösteri yapmıştı! Ömer Pekin gözaltında

İZMİR merkezli operasyonda Ömer Pekin gözaltına alındı. Ömer Pekin ismini kamuoyu komedyen Atalay Demirci ile birlikte Pensilvanya'da Fethullah Gülen'e özel gösteri yapması ile biliniyor. Ömer Pekin meğer entellektüel tiyatrocular imamıymış.

Abone ol

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, bir gizli tanığın ifadeleri doğrultusunda, örgütün Gürcistan ve entellektüel yapılanmasına yönelik çalışma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında 41 kişi hakkında yakalama verildi.

Gözaltına alınanlar arasında, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında "Silahlı terör örgütü üyeliği" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından yargılanan komedyen Atalay Demirci ile Pensilvanya'da yaşayan örgüt elebaşına özel tiyatro gösterisi yapan Ömer Pekin de bulunuyor. 

Atalay Demirci ile birlikte Ömer Pekin de Pensilvanya'ya giderek Fethullah Gülen için özel gösteri yapmıştı. Ömer Pekin örgütün entellektüeller imamıymış!

ENTELLEKTÜEL TİYATROCULAR İMAMI

İstanbul'da yakalanan Ömer Pekin'in, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandığı ve FETÖ'nün sözde "entellektüel tiyatrocular imamı" olduğu iddia edildi. Firari zanlıları yakalama çalışmaları devam ediyor.