BIST 9.706
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.443,93
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Zilan bulundu mu anne canlı yayında kriz geçirdi

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 20 Ekim tarihinden beri kayıp olan Zilan her yerde aranıyordu. İstanbul'da okula gittikten sonra kaybolan 18 yaşındaki Zilan son durum ne bulundu mu? Zilan'ın kaybolmasında olay bir gerçek daha ortaya çıktı.

Abone ol

Balçiçek İlter'in sunduğu programda 18 yaşında olan ve 20 Ekim'den beri kayıp olan Zilan bulundu. Acılı aile her yerde kızları Zilan'ı ararken ortaya çıkan gerçek karşısında şoke oldular.

İstanbul'da evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınmayan ve Mehmet isimli bir genç ile kaçtığı iddia edilen Zilan bulundu. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen iki izleyici Zilan'ın zor durumda olduğunu söylemişti. Zorla kaçırıldığı iddiası üzerine herkes merakla Zilan'ın son durumunu merak ediyordu. Zilan ablasını arayarak yaşadığını söyledi.

ZİLAN MEHMET İSİMLİ BİRİYLE EVLENDİ

Nerede olduğunu söylemeyen ve sadece iyi olduğunu ifade eden Zilan'ın Mehmet isimli biriyle evlendiği ortaya çıktı. Balçiçek İlter ve ailesi Zilan'ın iyi durumda olmadığını ve zorla kaçırıldığını düşünüyor.