BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  MEDYA

Arka Sokaklar 455.bölüm fragmanı Mesut yine maceraya atlıyor

Kanal D'nin uzun zamandır ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar bu akşam yeni 455.bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi toplayan Arka Sokaklar 455.bölümde yine nefesler tutulacak. Peki Arka Sokaklar yeni bölümde neler yaşanacak?

Abone ol

Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine nefesler tutulacak. Hüsnü ölü numarası yaparken Mesut yine maceraya atlıyor. Arka Sokaklar 455.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Cemre ve Selim de Hüsnü’nün öldüğünü düşünür. Hüsnü, ekibe operasyon emri verir. Operasyon anında Selim, Gündüz, Özcan ve Cemre de birbirine girer. Herkes diğerine silah doğrultup paraları almanın peşindedir. Selim yaralıyken polisler gelir. Hüsnüler, Selim’e hastanede gizli tanıkların sahte olduğuyla ilgili ifade imzalatmıştır. Belge, Başsavcı Haluk’a teslim edilir ve Hüsnü aklanır.Aras, tüm itirazlarına rağmen tutuklanır.

Selvi isimli genç kız, evine giderken tecavüze uğrar. Herkes Suriyeli mülteci Ziya’dan şüphelenir ve adamın evi yağmalanır. Ziya’nın da üzerinde kan lekesi vardır. Adli tıbba gönderilen örnekle, Ziya’nın ki uyuşmamaktadır. Mahalleli Ziya ve ailesini evlerinde barındırmak istemez. Rıza Baba ve ekibinin tecavüzcüyü bir an önce bulması gerekmektedir.

Mesut’un Urfa’dan arkadaş edindiği Veysel, nişanlısı Dilek’le beraber Mesut’u ziyarete gelmiştir. Yakında düğünleri olacaktır. Dilek’in abisi Turan evlenmelerine karşı çıkmaktadır. Dilek’i galericinin oğluyla evlendirmek istemektedir. Dilek ve Veysel kaçıp Mesut’un evinde kalırlar. Aile kızını affetmiş gibi yapıp buluşma ayarlarlar. Turan gelir ve Dilek’le Veysel’i öldürür. Mesut Veysel’e bunu yapanlardan intikam almak için her şeyi yapmaya hazırdır.