BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.241,49
HABER /  MEDYA

Esra Erol'u çileden çıkardı kimdir bu Hamiyet Nagel?

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Hamiyet Nagel merak edilmeye başlandı. Cumali Bey 4 kardeşinin evlatlık verildiğini ve bir kardeşinin Hamiyet Nagel tarafından alındığını söyledi. Sosyal medyada yaptığı facebook Kudüs paylaşımıyla da gündeme gelen Hamiyet Nagel kimdir nereli kaç yaşında?

Abone ol

ADANA doğumevinde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Amerika'da yaşayan Türk akademisyen Hamiyet Nagel'in yaptığı açıklamalar damga vurdu. Hamiyet Nagel bir anda en çok aranan isimlerin başına geldi. Peki kimdir bu Hamiyet Nagel? 

Esra Erol'u çıldırtan bir isim olan Hamiyet Nagel bir anda gündeme oturdu. Google'da aranan isimlerin başına gelen Hamiyet Nagel'in gündeme gelme nedeni ise çok başka. Adana doğumevinden yasal yollarla çocuk alan ve sonra aldığı kız çocuğunu Amerika'ya götüren Hamiyet Nagel, Cumali'nin kardeşinin dinini değiştirdiği için suçlanıyor.

Canlı yayına bağlanan Hamiyet Nagel, akademisyen olduğunu ve o yüzden çocuk doğurmadığını söyledi. Kardeşi sayesinde çocuğu alan Hamiyet Nagel, 1989 yılında 4 yaşındaki kız çocuğunu Amerika'ya götürdü. Esra Erol programında avukat olarak yer alan Hülya Kuran, Hamiyet Nagel'e "Yabancı bir kişinin evlat edinilmesi başka bir prosedür gerektirir. Çocuğun yurt dışına gitmesinde yüksek menfaat bulunması gerekir. Amerika'da yaşıyorsanız Türk ve Amerikan merciilere iletmeniz gerekiyor. Kendi kanaatimce Hamiyet Nagel hukuki dolanarak bir takım işlemler yapıldı. Gerçek tabii ki Hamiyet Hanım'ın açıklamasıyla ortaya çıkacak" dedi.

HAMİYET NAGEL KUDÜS İLE İLGİLİ NE PAYLAŞTI?

Esra Erol tarafından da sözleri nedeniyle eleştirilen Hamiyet Nagel'e bu olaydan sonra binlerce yorum yapılıyor. Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Kudüs'ü Yahudiler hak etmiştir" sözlerini ekrana taşıyan Esra Erol, Hamiyet Nagel'i eleştirdi. Akademisyen olan Hamiyet Nagel Amerika'da yaşıyor. Hamiyet Nagel aynı zamanda Facebook hesabından evlatlık aldığı kızı Elif ile sık sık fotoğraf paylaşıyor.