BIST 8.873
DOLAR 32,34
EURO 35,08
ALTIN 2.241,44
HABER /  MEDYA

Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete ne zaman başlıyor hangi kanalda?

Jet Sosyete ne zaman başlıyor Gülse Birsel'in yeni dizisi hangi kanalda? Aile Arası filmi vizyona girdikten sonra Gülse Birsel yeni dizisi Jet Sosyete'nin çekileceğini açıkladı. Peki Jet Sosyete birinci bölüm fragmanı oyuncu kadrosu ve konusu tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Gülse Birsel yeni dizisi için start verdi. Yalan Dünya'dan sonra uzun süre ekranlara ara veren Gülse Birsel, Jet Sosyete ile geri dönüyor. Peki Jet Sosyete hangi kanalda ekrana gelecek?

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Aile Arasında filmi ile gündemde olan Gürse Birsel'in yeni dizisinin yayınlanacağı kanal ve yayın tarihi merakla bekleniyor. Gülse Birsel ve dizilerinin takibinde olanlar dizinin detayları için araştırmalara başladı. Kanal D'de yayınlanacak olan Jet Sosyete ne zaman seyirciyle buluşacak? Jet Sosyete oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte, Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete hakkında merak edilenler.

JET SOSYETE HANGİ KANALDA? Öncelikle Jet Sosyete'nin hangi kanalda başlayacağına bakalım. Jet Sosyete'nin ilk başlarda Kanal D'de başlayacağı iddia edilmişti. Fakat Jet Sosyete'nin Star Tv ile anlaştığı açıklandı.

JET SOSYETE OYUNCU KADROSU

Yalan Dünya dizisinden ve daha birçok komedi projesinden aşina olduğumuz isimler Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosunda yer alacak. Yapımcılığını BKM Film’in üstleneceği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alacağı, Jet Sosyete dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam ederken, dizinin kemik kadrosu büyük ölçüde netleşti. Dizinin başrollerinde Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimlerin yer alacağı konuşuluyor.

JET SOSYETE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası,Yalan Dünya gibi ses getiren dizilerde imzası bulunan ünlü sanatçı Gülse Birsel, yepyeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yalan Dünya gibi Kanal D ekranlarında olacağı söylenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi için ise, 2018 yılı Ocak sonu işaret ediliyor.