BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. son bölüm özeti Hızır'ın zor sınavı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. son bölümde Hızır infaz kararı aldı. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. bölüm final sahnesini internethaber.com'da izleyin.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. son bölümü yine nefes kesti. Mahmut'un varlığı iyice tehlike oluşturmaya başladı. Hızır Çakırbeyli, çocuğunu kaçıranlardan intikam almaya karar verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 28. son bölümü ve detayları haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Mahmut'un son oyunuyla Hızır Çakırbeyli acıların en büyüğünü yaşamanın eşiğine geldi.

Viktor'un desteğini de arkasına alarak, amacı uğruna aile, çocuk gibi kavramları hiçe sayan Mahmut'un varlığı herkes için tehlike oluşturmaya devam etti. En çok da ağabeyi Selim için...

Hızır Çakırbeyli çocuğunun kaçırılmasından sonra düşmanlarının infaz kararını almakta geç kalmadı. Kan dökülmesi artık şart olmuştu.

Selim'in küçük Yunus'u kurtarmak adına planları hainlerle paylaşmasıyla işler terse döner. Nazlı perişan bir halde çocuğunun hayatından endişe etmektedir. İçinde olmak istemediği hayata zorla sürüklenir.

Sert kadın imajının arkasında merhameti de barındıran Meryem ise Nazlı'nın acısına duyarsız kalmaz. İki kadın da artık bilmektedir ki Hızır Çakırbeyli hayatlarında olduğu sürece tehlike hep yanı başlarında olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 28. SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ