BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Eskişehir’den iyi haber geldi

Eskişehir’de, ‘Gezi Parkı’ olaylarına destek eylemleri sırasında ağır yaralanan Ali İsmail Kormaz, 30 gün sonra solunum cihazından ayrılarak...

Abone ol

Eskişehir’de, ‘Gezi Parkı’ olaylarına destek eylemleri sırasında ağır yaralanan Ali İsmail Kormaz, 30 gün sonra solunum cihazından ayrılarak nefes almaya başladı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde haftalardır tedavisi süren ve adeta ölüm kalım savaşı veren 19 yaşındaki öğrenci Ali İsmail Korkmaz’dan iyi haber geldi. Oğulların tedavisinin başladığı günden bu yana hastane bahçesinde yatıp kalkan anne ve babayı umutlandıran haber doktorlardan geldi. Korkmaz’ın doktorlarının, solunum cihazına bağlı olmadan genç öğrencinin nefes alıp başladığını açıklaması, acılı aileyi sevince boğdu. Bu haberle umutlanan aile şimdi oğullarının durumunun daha iyiye gitmesi için dua ediyor.
Oğlunun solunum cihazından ayrılmasının iyi bir gelişme olduğunu belirten anne Emel Korkmaz, "30 günün sonunda oğlumun solunumu açıldı, bağlı olduğu cihazdan ayrıldı. Kendi kendine nefes almaya başladı. Doktorlar bu durumu iyiye bir işaret olduğunu söyledi. Umutluyuz, iyi haberleri almak için bekliyoruz. Bizi çok sık ziyaret ederek yalnız bırakmayan Eskişehir halkı, arkadaşları olsun her zaman yanımıza geliyorlar. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Bunu yapan günyüzü görmesin. Şuanda aklımda olan tek şey oğlumun sağlığına kavuşmasıdır” dedi.
Ali İsmail’in babası Şahap Korkmaz ise kendilerine sevindirici bir haberin verildiği dile getirerek, “Tam olarak kendine geldi diyemeyiz. Doktorlar her ihtimali göz önünde tutuyorlar. Daha iyi olmasını istiyoruz. Doktorlar bu duruma iyi bir gelişme dediler. Avukatlar faillerin yakalanması için olayı takip ediyor. Oğlumuz ilk önce sağlığına kavuşsun. Daha sonra bu olayın failleri bulunup, cezalarını çeksin. Okuluna ara versin, düzeldikten sonra yeniden okuluna devam etsin” diye konuştu.
(İHA)