BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.455,54
HABER /  GÜNCEL

Eski milletvekiline dayak

Eski Adalet Partili milletvekillerinden 60 yaşındaki Dr. Nazım Baş, 2 kişi tarafından hastanelik edildi...

Abone ol

MERSİN’de eski Adalet Partili milletvekillerinden 60 yaşındaki Dr. Nazım Baş, evinin önünde otomobilinden inerken çantasını almak isteyen iki kişi tarafından dövülerek hastanelik edildi. Yakalanan saldırganlardan birinin ifadesinden, olayın gasp amaçlı olmadığı, kız kardeşiyle arasındaki açıklanmayan bir düşmanlıktan kaynaklandığı öne sürüldü.

Olay, Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde dün akşam meydana geldi. Serbest çalışan dahiliye uzmanı Dr. Nazım Baş, muayenehanesinden çıkıp, evine geldiğinde otomobilinden inerken saldırıya uğradı. Kimlikleri açıklanmayan 2 kişi, Dr. Baş’ın yanına gelip, elindeki çantayı almak istedi.

Saldırganlar başarılı olamayınca doktoru döverek olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kanlar içinde kalan Dr. Nazım Baş, Mersin Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Başından ve yüzünden yaralanan Dr. Baş, “Otomobilimden inip, arabamın kapısını kapatırken saldırdılar. Elimdeki çantama sarıldılar. Mücadele ettim. Bu sırada yere düştüm. Çanta da otomobilin altına düştü. 2 kişilerdi, tekme tokat vurdular. Arkamdan saldırdıkları için yüzlerini göremedim. Bankadan çıkmıştım. Çantada biraz param vardı, ama alamadılar. Belki de beni bankadan takip ettiler'' dedi.

Doktoru döven saldırganlardan biri olduğu iddia edilen ve adı açıklanmayan zanlı gözaltına alındı. Zanlının sorgusu sürerken, diğer saldırganın arandığı bildirildi.