BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  POLİTİKA

Eski bakan Erdoğan Bayraktar'dan Ali Babacan'a tepki: Hadi bakalım hadi

Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, 28 Şubat süreci ile ilgili konuşmasında gözyaşlarını tutamayacan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Bayraktar'ın ''Zekanız, eğitiminiz ve Babanız sayesinde Bizlere horozluk yaptınız" sözleri dikkat çekti.

Abone ol

Eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya hesabından, isim vermeden DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a yüklendi. Sebebi ise; Ali Babacan'ın partisinin 1. Kongresinde yaptığı konuşmada 28 Şubat'ta yaşananları anlatıp ve gözyaşları dökmesi... 

AK Parti'den “mancınıkla atıldığını" söyleyen Bayraktar, "Siz ise; zekanız, eğitiminiz ve Babanız sayesinde Bizlere horozluk yaptınız" diye yazdı.

'Hadi bakalım, Hadi!'
Bayraktar, mesajının devamında "Şimdi ise “Parti”nizin başındasınız. Tıpkı ateşin üstündeki kazan gibi. Hadi bakalım, Hadi!”  ifadelerini kullandı.

İşte Bayraktar'ın paylaşımı:

Babacan ne demişti?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 1. Olağan Kongresi'nde kürsüye çıkarak partililere seslendiği konuşmasında 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını anlattı. Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Babacan şunları söyledi;

"O günlerde, o 28 Şubat'ın ağır ikliminde benim kız kardeşim, ODTÜ'de okuyan kız kardeşim okuldan üç defa uzaklaştırma cezası aldı. Başındaki örtü yüzünden. Üstelik düzenledikleri tutanağa yazdıkları ne biliyor musunuz? Ders araç-gereçlerine zarar vermek.

Gerçek sebep başka bir şey değil. Hiç utanmadan yaptılar bunu. İşte Türkiye, 2000'lerin başında böyle karanlık dönemden geçiyordu. Benim o dönemde siyasete girmem bütün bu yaşananlara karşı isyandı."

İşte Babacan'ın konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadığı o görüntüler;

BU FOTO GALERİYE BAKIN
MAK'ın 'yarın seçim olsa' anketinde sürpriz sonuçlar! Meclis'teki iki partiye şok
Foto Galeri MAK'ın 'yarın seçim olsa' anketinde sürpriz sonuçlar! Meclis'teki iki partiye şok Galeriye Gözat