BIST 10.012
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Erzurumda duble başarı

Duble yol çalışmalarında Karayolları Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü ülke bazında birinciliği elde etme başarısını gösterdi.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelinde başarılı bölge müdürlüklerini açıkladı. Açıklamada Karayolları Erzurum 12. Bölge Müdürlüğü il, bölge ve ülke bazında 2008 yılının en başarılı kurumu seçildi.

2008 yılında Erzurum'da 97, bölgede ise toplam 210 kilometre uzunluğunda bölünmüş yol çalışmasını gerçekleştiren Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nü 132 kilometre bölünmüş yol çalışması ile Sivas 3. Bölge Müdürlüğü takip etti.

Karayolları 12. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız, başarılarının temelinde özverili çalışmanın yattığını söyledi. Yıldız, önce hedefe kilitlendiklerini ardından bürokratik işlemlerin ve ödenek beklentisinin geldiğine dikkat çekerek, "Prensibimiz paradan önce hizmet. Hiçbir zaman önce ödenek gelsin öyle yatırıma başlayalım gibi bir düşünceye sahip olmadık. Projelerimizi hayata geçirdik, ardından da ödenek talebinde bulunduk" dedi.

Ülke genelinde bölünmüş yol çalışmalarında hem Erzurum hem de sorumluluk alanlarındaki bölge illerinde birinciliği elde etmelerinin kendilerine onur ve gurur verdiğini ifade eden Yıldız, "Coğrafi ve iklimsel bütün zorluklara rağmen bölünmüş yol çalışmalarında birinciliği elde etmemizde emeği geçen bütün teşkilat ve yüklenici firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çünkü her bölünmüş yol, trafik kazalarından kurtarılmış onlarca can demek." diye konuştu.