BIST 10.002
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.430,28
HABER /  SPOR

Cimboma Metalist gazı

Galatasaray'ın perşembe günkü rakibi Metalist Kharkiv'in hocası Myron Markevych sarı kırmızılı takımı övdü.

Abone ol

UEFA Kupası ön elemesinde Beşiktaş'ı saf dışı bırakan Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'in hocası Myron Markevych, perşembe günü karşılaşacakları Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı. Sarı-Kırmızılıları favori gösteren Ukraynalı teknik adam, Ertuğrul Sağlam'ın istifasına çok üzüldüğünü ifade etti.

Liginde ikinci sırada yer alan Sarı-Mavililerin teknik direktörü Myron Markevych ile G.Saray maçı öncesi Zaman Gazetesi'nden Yasin Tuncer görüştü. 2005 yılından beri Metalist'i çalıştıran 57 yaşındaki Ukraynalı teknik adam, ilginç açıklamalarda bulundu.

Özel defansif tedbirlerimiz olmayacak. Sadece kendi oyunumuzu ortaya koyacağız. Türk seyircilerine iyi bir futbol izletmek istiyoruz. Bizim hedefimiz bu. Galatasaraylı taraftarlar Ali Sami Yen'de birçok Avrupa zaferi gördü. Ama biz onlara engel olmaya çalışacağız.

Bu yıl final oynarlar

Galatasaray, şimdiye kadar iki maçı kazanarak, büyük ölçüde gruptan çıkmayı garantiledi. Ama diğer takımlar play-off'lara kalmak için ciddi bir mücadele içine girecek. Gruptan çıkacak diğer iki takımın kim olacağını tahmin etmek gerçekten zor.

Bu sezon UEFA Kupası finalinin İstanbul'da oynanacağını biliyorum. Ve benim en büyük adayım Galatasaray. Sanırım bu kulüp bu yıl final oynayacak... (gülüyor)

Ertuğrul Sağlam istifa etmemeliydi

Beşiktaş taraftarlarını asla incitmek istemem ancak Galatasaray, daha güçlü bir ekip. Avrupa kupalarında büyük bir şöhreti var. UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı kazanmışlar ve geçmişte Şampiyonlar Ligi'nde başarılı maçlar çıkarmışlar. Beşiktaş iyi bir ekip ancak G.Saray Avrupa'da daha meşhur. Biz Beşiktaş'ı yendik, belki de o gün iyi bir günümüzdeydik. Futbolda böyle maçlar olur. Ertuğrul Sağlam'ın istifasına çok üzüldüm. Gerçekten iyi bir takım kurmuş. Yeni gelen hocaya güçlü bir takım bırakarak gitti. Hayır, asla... İstifası tamamen yanlış bir karardı. Ben de bir antrenörüm ve Ertuğrul Sağlam kesinlikle bırakmamalıydı.