BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ertuğrul Sağlam 3 ismin biletini kesti

Bursaspor'da beklenen neşter nihaşet atıldı. Takımda disiplinsizlik artınca, genç çalıştırıcı operasyon için harekete geçti.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Anderlecht yenilgisi sonrası yaptığı açıklama bugünkü operasyonun sinyalini vermişti.. Disiplinsizliğe taviz vermeyeceklerini belirten genç teknik adam, faturayı İbrahim Kaş, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'a kesti.

İbrahim Kaş, Sercan Yıldırım ve Volkan Şene yeni takım bulun talimatı

Bursaspor'da, UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu'nda oynanan Anderlecht karşılaşması sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada, bazı futbolcuların kabul edemeyecekleri davranış ve tutumları olduğu, takım içindeki birkaç oyuncudaki disiplinsizliği ortadan kaldıracaklarını ifade etmiş, müdahale edecek güçlerinin bulunduğunu belirtmişti. Takımdaki bazı değerlerin kaybolmaya başladığının altını çizen genç teknik adam, takımı zedeleyecek vurdumduymazlık yapanlara taviz vermeyeceklerini söylemişti.

"KENDİNİZE TAKIM BULUN"

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelen ve takımın son durumu hakkında görüşen Sağlam'ın, bazı futbolcular konusunda da radikal kararlar aldığı, bu kararları da başkan Yazıcı ile paylaştığı öğrenildi.

Başarılı teknik adamın, bu görüşmenin ardından, Anderlecht maçında taraftarlarla diyaloğa giren ve disiplinsiz hareketleriyle dikkat çeken Volkan Şen, kendisinden beklenilen performansı gösteremeyen ve agrasif tavırları sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kalan İbrahim Kaş ile uzun süredir futboldan çok özel hayatıyla gündeme gelen Sercan Yıldırım'a, 'Kendinize takım bulun' dediği öğrenildi.